BrennesAutoMOSS
Brennes%20lading%203
TRYGT OG ENKELT: Med en elbillader fra Wallbox Pulsar kan du lade bilen din trygt og enkelt hjemme, på hytta, på jobb eller andre steder.

Lade elbil hjemme? Slik lader du sikkert og intelligent

Publiser: 06. august 2020
Med en godkjent hjemmelader ivaretar du alle sikkerhetskrav, samtidig som du får raskere lading og en rekke andre fordeler.
Har du elbil eller vurderer å skaffe deg en? Da er det svært lettvint å kunne lade bilen hjemme. Forutsetningen er at du lader på en trygg måte.
 

Lading med kabel i stikkontakt:

Velger du å lade i stikkontakt, er det viktig å huske at regelmessing lading av elbil ved bruk av kabel er tillat* kun hvis:
  • du lader i stikkontakt med egen kurs
  • kursen er beskyttet med jordfeilbryter type B
  • kursen har maks 10A sikring, hvilket gir maksimalt 2,3 kW lading.
Det er ikke lov å bruke kabel i stikkontakt med 16A sikring. Man kan for øvrig risikere avkortning i forsikringen dersom uforsvarlig lading av elbil resulterer i brann.

Lade hjemme? Vi leverer hjemmelader fra Wallbox Pulsar.
 

Lading med godkjent ladeboks:

En Mode 3-ladeboks kan enten ha fast kabel som plugges i bilen eller være utstyrt med en Type 2-kontakt for kabel til Type 1 eller Type 2.

Ladeboks kan kobles til 10A, 16A eller 32A, noe som gir inntil 22 kW lading. DSBs** klare anbefaling er å installere godkjent ladeboks.

Enkel og trygg lading? Vi har kampanje på elbillader!


Pris på elbillader


Ønsker du å kjøpe elbillader, får du dette til en svært god fastpris hos Brennes Auto Moss.

Wallbox Pulsar er en intelligent ladeløsning som passer enten du ønsker ladeløsning for firma, borettsslag, privat bolig/enebolig/rekkehus, offentlig parkeringsanlegg og og privat parkeringsanlegg.

Wallbow Pulsar grunnpakke får du fra 18.875,-. Løsningen gir opptil 22 kW.

Prisen inkluderer installasjon av grunnpakken. Wallbox Pulsar har 5 meter fastmontert ladekabel. Mot et pristillegg på 500 kroner kan den også leveres med 7 meter lang ladekabel.

Den intelligente ladeløsningen innebærer blant annet at det lades når strømmen er billigst, automatisk strømjustering og valgbar effekt fra 6A til 32A. Via app/web kan laderen dessuten også låses for uvedkommende.
 

Grunnpakke installasjon inkluderer følgende:

  • Installasjon av 3-fase/32A og 10 meter kabling fra sikringsskap til ladepunkt, inkl. 2 gjennomboringer i trevegg. Forutsetter normal tilkomst og kapasitet og plass til sikring og jordfeilbryter i sikringsskap
  • Automatsikring + jordfeilbryter Type B (om nødvendig)
  • Arbeidstid 4 timer på stedet, samt dokumentasjon.
  • 20 km kjøring fra kontoret til installasjon
Arbeid og materiell utover grunnpakken avtales mellom kunden og el-installatør og faktureres direkte.

Bestill Wallbox Pulsar og lad trygt og enkelt hjemme eller på hytta.

 

Trygg montering av elbillader

Vi i Brennes Auto Moss er opptatt av din trygghet. Samtidig er vi opptatt av å støtte lokalt næringsliv.

Vi har derfor inngått samarbeid med profesjonelle Bjerk Elektro AS i Moss om montering av elbillader i Moss og omegn.

Ta kontakt med oss i dag for bestilling av Wallbox Pulsar elbillader eller spørsmål rundt lading av elbil. Vi har lang erfaring og bred kompetanse. Vi har også et stort utvalg av nye og brukte elbiler. 

Bestill Wallbox Pulsar.
 
Kilder: Intelligent Solutions
 *Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg (FEL) – NEK 400/Delnorm 722. Sporadisk bruk av vanlig kontakt ved besøk eller på reise omfattes ikke av kravet.
** DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) er nasjonal elsikkerhetsmyndighet og forvalter regelverket for lading av elbiler og plug-in hybridbiler.