BrennesAutoMOSS
Brennes%20Stefan
PROFESJONELT: Tekniker Stefan Øhlin er én av de positive og dyktige ansatte som tar godt vare på bilen din hos Brennes Auto Moss.
Brennes%20dialog%20verksted
ORDEN I SAKENE: Godt samarbeid og gode rutiner sørger for gode kundeopplevelser. Her tar kunderådgiver Hege Olsen og mekaniker Abozar Al-Shorayer en prat ang. dagens oppgaver.

Trenger du verksted i Moss?

Publiser: 03. juni 2020
Her er 10 gode grunner til å velge Brennes Auto Moss.

1. Et verksted hvor bilen din vil trives

Vi har moderne lokaler, sentralt plassert på Høyda i Moss. Dette gjelder ikke bare bilavdelingen, men også verkstedet som ligger vegg i vegg. Våre mekanikere er opptatt av å utføre enhver jobb på en profesjonell måte, og derfor har vi også profesjonelt utstyr som imøtekommer den standarden moderne biler krever. Ved vårt bilverksted i Moss er bilen din i gode hender.

 


2. Verksted med alt på ett sted


I tillegg til at vi er et velutstyrt, moderne bilverksted, har vi også et bredt spekter av tjenester. Brennes Auto Moss utfører alt fra service på bil til dekkskift, slik at du enkelt kan få hjelp med alt på ett sted. 
 
Vi tilbyr:
  • Service
  • EU-kontroll (også kalt periodisk kjøretøykontroll/PKK)
  • Feilsøking og diagnose 
  • Glasskade
  • Skadereparasjon
  • Leiebil
  • Bytte pære på bil
  • Dekkskift på bil
  • Dekkhotell

 Spørsmål om pris på service, dekkhotell eller andre tjenester? Kontakt Brennes Auto Moss her!  
 

3. Bilverksted med fokus på hygiene

Du kan føle deg trygg når du leverer bilen på vårt verksted i Moss. Vi har selvfølgelig fokus på smittevern og hygiene. Dette innebærer blant annet at vi bruker plastikk på både ratt og sete, og vi desinfiserer alle kontaktflater før bilen leveres tilbake til deg. Dette gjelder selvsagt også nøklene.

Også ved prøvekjøring av bil er smittevern selvsagt ivaretatt. Vi desinfiserer bilen mellom hver kunde.

Prøvekjøre Nissan Leaf? Se vår informative video om norgesfavoritten!
 

4. Vi bryr oss om miljøet!

I Brennes Auto Moss tar vi miljøhensynet på alvor, og vi er derfor stolte for at vi våren 2020 ble sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift. I hverdagen innebærer dette blant annet grønn avfallshåndtering, liten bruk av engansgsartikler og at vi setter miljørelaterte krav til våre samarbeidspartnere. Vi har også en policy om at all kunde- og personaltransport skal foregå med elbil.

Kjøre grønt? Vi har stort utvalg av elbil!
 

5. Praktisk beliggenhet


Vår beliggenhet i Høydaveien 7 på Høyda i Moss gjør det enkelt for deg å levere og hente bilen. Vi ligger midt i et handelsområde i vekst. Her finner du en rekke spennende forretninger, service- og tjenestetilbud, hagesenter samt hyggelige spisesteder. Du kan med andre ord kombinere verkstedbesøket med en hyggelig gåtur, shopping eller en lunsj.

Her finner du kart samt kontaktinformasjon til Brennes Auto Moss.
 

6. Erfarne, kompetente og hyggelige ansatte

Hos Brennes Auto Moss blir du møtt med god service og blide medarbeidere, enten du er i kontakt med salgsavdelingen, kundemottak/delelager eller vårt bilverksted. Vi er selvfølgelig også svært opptatt av kvalitet. Våre mekanikere og teknikere er faglig dyktige og har alltid som mål å gjøre en best mulig jobb med din bil.

Her kan du finne ut mer om hvem som jobber hos Brennes Auto Moss.
 

7. Konkurransedyktige på pris

Vårt mål er at du som kunde skal få en god opplevelse. Dette inkluderer selvsagt prisen. Vi ønsker å være konkurransedyktige på pris, også når det gjelder verkstedtjenester.
Eksempelvis er vår pris på EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll/PKK) 990 kroner*.

Har du spørsmål om pris? Kontakt oss her!  

(* Pris per juni 2020.)
 

8. Et verksted som følger bilen hele «livet»

Mange synes det er både enkelt og hyggelig å forholde seg til noen som «kjenner» bilen. Hos oss kan du få hjelp med bilen fra den er helt ny og i alle årene som kommer. Dette gjelder enten om du har kjøpt ny bil hos oss som Nissan-forhandler, om du har kjøpt bruktbil fra vårt store utvalg av bruktbiler, eller om du har kjøpt bil et annet sted.
Vi utfører både service og økonomiservice og hjelper deg uansett bilmerke.
 

9. Leiebil mens du venter

Når du leverer bilen til vårt verksted i Moss, trenger du ikke å bli fotgjenger mens du venter. Vi tilbyr selvfølgelig leiebil. Hvis du er medlem av vårt lojalitetsprogram, eller har leiebilavtale i forsikringen, er tjenesten gratis.  

Her kan du lese mer om leiebil hos Brennes Auto Moss.
 

10. Bilvask i samme slengen? Ikke noe problem!

Som en ekstraservice tilbyr vi mer enn gjerne både utvendig og innvendig håndvask av din bil, slik at den er skinnende ren etter å ha vært på verksted. Vil du slippe å tenke på renholdet for en stund, har vi en flott vaskehall hvor vi sørger for at bilen får grundig rengjøring før vi leverer den tilbake til deg.
Vi utfører i tillegg rens av sete, rens av matter, rubbing og polering av bil her ved vårt bilverksted i Moss.

Pris fra 400 kroner. Ta kontakt for pristilbud.
 

Ta kontakt i dag!

Har du spørsmål til vårt verksted, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte Brennes Moss.
Vi er også bilforhandler og har et stort utvalg av nye og brukte biler. Som Nissan-forhandler har vi en rekke nye og brukte Nissan-biler utstilt i våre lokaler.  Vi har til enhver tid et stort utvalg av bruktbil av alle merker. Vi lar deg gjerne prøvekjøre!

Kontakt Brennes Auto Moss nå!